Goed  nieuws voor Wellnessliefhebbers: Je af en toe eens goed laten verwennen is niet alleen leuk, maar ook gezond!

Wellness, het lijkt wel een toverwoord. Zo een wondermiddel dat alle problemen oplost. Je laat je even verwennen, en hop, lichamelijk en geestelijk voel je je weer helemaal kiplekker!

Van Dale omschrijft het woord als "activiteiten, voorzieningen en producten die kunnen bijdragen tot de verhoging van het lichamelijk welbevinden". En ja hoor, de positieve resultaten op het lichamelijk welbevinden zijn er zeker en vast.

JAMA, een Amerikaans medisch tijdschrift, publiceerde in 2015 nog wetenschappelijke bewijzen: een studie toonde aan dat wie regelmatig een sauna bezoekt, langer leeft. Er bleek vooral een verband te zijn tussen saunabezoekjes en een verlaagd risico op een hartaanval! Dat risico lag 22% lager bij mannen die twee tot drie keer per week naar de sauna gaan, en zelfs 63% lager bij mannen die dat tot zeven keer per week doen.

De tijd nemen om je drukke leven af en toe te onderbreken en even rustig alle zorgen uit te zweten, loont zich! 

Ben jij wel te vinden voor een relax uitstapje op een vrije dag? Vind jij een gezonde levensstijl belangrijk? En heb je wel eens nood aan een feelgood momentje in de sauna? Even heel ver weg van de wereld, niets ‘moeten’ doen, wel helemaal ontspannen. Dan ben jij een echte wellnessfan! 

Kijk snel en reserveer online of telefonisch!

 

Sluit je ogen en laat de heilzame krachten van de wellness op je inwerken!